Η κόρη μιας μητέρας δύο παιδιών που πέθανε κατά τη διάρκεια «ερωτικού παιχνιδιού που πήγε στραβά» αποκαλύπτει πως «η παιδική μου ηλικία καταστράφηκε για πάντα».

Η 38χρονη Claire Wright έπαιζε ένα σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων με τον 52χρονο σύντροφό της Warren Martin Coulton, κατά τη διάρκεια διακοπών σε πολυτελές θέρετρο.

Ο Coulton την έδεσε και έβαλε μια κάλτσα στο στόμα της, στο πλαίσιο του σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού, και κατόπιν έπεσε να κοιμηθεί. Η Wright πέθανε από ασφυξία εκείνη τη νύχτα της 16ης Ιουλίου 2018 και ο Coulton καταδικάστηκε πολύ πρόσφατα σε ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Εμβρόντητη η οικογένεια της Claire άκουσε τις καταθέσεις στο δικαστήριο, μην μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά της.

Η 15χρονη κόρη της, McKenzie, δήλωσε στο δικαστήριο της Αγγλίας πως «τίποτα στη ζωή δεν με κάνει πια χαρούμενη. Η παιδική μου ηλικία καταστράφηκε για πάντα. Η ζωή μου είναι τόσο άδεια χωρίς τη μαμά μου».

Στο δικαστήριο μίλησε και η μητέρα της Claire, Julie Davis, περιγράφοντας πώς είναι να χάνεις το παιδί σου: «Πέρασα αρκετούς μήνες σε απόλυτο σοκ. Και έτσι είμαι ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια αργότερα».

Το ζευγάρι είχε προμηθευτεί σκοινιά, αυτοκόλλητες ταινίες, γάντια και σύνεργα σαδομαζοχισμού για την απόδρασή τους. Έκαναν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, πριν επιδοθούν στο θανάσιμο σεξουαλικό παιχνίδι…



ΠΗΓΗ