Σε μυστικά ραντεβού με άγνωστες γυναίκες κάνοντας ταυτόχρονα επίδειξη του υπερβολικού πλούτου του αρεσκόταν ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

H αποκάλυψη αυτή του περιοδικού «Vanity Fair» στηρίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ο οποίος προσελήφθη από τον κύκλο της γυναίκας του.

Οι πηγές που μίλησαν στο περιοδικό είπαν ότι ο Γκέιτς «πήγαινε με άλλο αυτοκίνητο στη δουλειά του και με άλλο πήγαινε σε κρυφά ραντεβού, αφήνοντας μάλιστα το γραφείο του στην Μicrosoft μέρα μεσημέρι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο αμερικανός Κροίσος καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει μία χρυσή Πόρσε έξω από το κτίριο της εταιρείας, ενώ κατόπιν πήγαινε σε συναντήσεις, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

«Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες», επισημαίνει, ανώνυμα, μια πρώην υπάλληλος της Microsoft, προσθέτοντας ότι «Ήξερα ότι έκανε πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας τα οποία δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του», λέει η πρώην υπάλληλος υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Ωστόσο, μια έτερη πηγή υποστηρίζει ότι «ο Γκέιτς είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους στον πλανήτη και ποτέ του δεν εθεάθη να φεύγει έτσι ξαφνικά από το γραφείο του».

Το Vanity Fair αναφέρει επίσης ότι ο Γκέιτς υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να υπογράφουν μια «Συμφωνία μη Αποκάλυψης» (NDAs) προκειμένου να μην μιλούν σε τρίτους για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί την εταιρεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν από κοινού να λάβουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσαν στις 4 Μαΐου.  



ΠΗΓΗ