Ο Άρτσι, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έχει σήμερα γενέθλια. Ο μικρός γίνεται δύο ετών και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έστειλαν σήμερα τις ευχές τους μέσω του Instagram.

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Μάιο του 2019. Σήμερα ζει με τους γονείς του στο Λος Άντζελες μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να αποσυρθούν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο χρόνο.

«Ευχές στον Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ για πολύ χαρούμενα γενέθλια σήμερα», έγραφε το μήνυμα που ανέβασε η βασίλισσα Ελισάβετ στον λογαριασμό της στο Twitter. Παρόμοιες ευχές έστειλε και ο παππούς του μικρού, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, καθώς και ο θείος και η θεία του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ.

Σε συνέντευξή της στην Όπρα Ουίνφρι τον Μάρτιο η 39χρονη Μέγκαν είπε ότι ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί πόσο σκούρο τυχόν να είναι το δέρμα του Άρτσι πριν ακόμη γεννηθεί.

Ο ισχυρισμός αυτός ανάγκασε τον Ουίλιαμ να διαψεύσει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές, ενώ η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε ανησυχητικό να τίθενται φυλετικά ζητήματα, αλλά σημείωνε ότι «ορισμένες αναμνήσεις πιθανόν να διαφέρουν».

Η Μέγκαν, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Άρτσι και ο Χάρι αποτέλεσαν έμπνευση για ένα νέο παιδικό βιβλίο που έγραψε και το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα.



ΠΗΓΗ