Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις συνθήκες κράτησης της διαβόητης «μαντάμ» του διεστραμμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν και αυτή τη φορά φέρουν τη σφραγίδα της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με επιστολή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ αφήνει το κελί της στο Μπρούκλιν σε κατάσταση χάους.

Δεν πατάει καν το καζανάκι μετά τη χρήση της τουαλέτας, σημειώνεται με νόημα στο γράμμα που απέστειλε η εισαγγελία την Τρίτη.

Η εισαγγελία απάντησε στις κατηγορίες που διατύπωσαν οι δικηγόροι της Μάξγουελ τον Φεβρουάριο, οι οποίοι είδαν κακοποίηση της πελάτισσάς τους από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επειδή την ανάγκασαν να καθαρίσει το κελί της στο Metropolitan Detention Center.

Δεν ήταν τιμωρία, λέει τώρα η εισαγγελία, είναι βασικοί κανόνες υγιεινής. Οι φύλακες την ανάγκασαν να καθαρίσει τη βρομιά και την ακαταστασία, αλλά και τη δυσοσμία που ανέδιδε η τουαλέτα.

«Το προσωπικό του Metropolitan Detention Center κατηύθυνε την κατηγορούμενη στον καθαρισμό του κελιού της επειδή είχε γίνει πολύ βρόμικο. Μεταξύ άλλων, το προσωπικό παρατήρησε ότι συχνά η κατηγορούμενη δεν πατούσε το καζανάκι μετά τη χρήση της τουαλέτας, κάτι που έκανε το κελί να μυρίζει».

Όπως θυμόμαστε, η Μάξγουελ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2020 και κατηγορείται ότι προμήθευε ανήλικα κορίτσια για να τα κακοποιεί σεξουαλικά ο Επστάιν.



ΠΗΓΗ