Μία πρώην βοηθός του Μέριλιν Μάνσον κατέθεσε νέα μήνυση εναντίον του, για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και επιθέσεις. Η Ασλεϊ Ουόλτερς ήταν υπάλληλος του μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 και υποστηρίζει ότι «η συμπεριφορά του ήταν συχνά βίαιη».

Μεταξύ πολλών άσχημων περιστατικών, της πετούσε πιάτα, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μπροστά της και της είχε πετάξει πάνω σε έναν τοίχο.

Η γυναίκα τονίζει επίσης ότι ο Mάνσον της έλεγε πως «είχε βιάσει πολλές γυναίκες χωρίς να έχει συνέπειες», ενώ της έλεγε πολλές φορές ότι ήθελε να σκοτώσει γυναίκες με τις οποίες σχετιζόταν ερωτικά.

Σε πολλές περιπτώσεις την ανάγκαζε να μείνει ξύπνια για 48 ώρες συνεχόμενα και μία φορά της είχε επιβάλει να στέκεται όρθια για 12 ώρες πάνω σε μία καρέκλα για να τον φωτογραφίζει. Λέει επίσης ότι ανάγκαζε να πάρει ναρκωτικά για να μείνει ξύπνια.

Η νέα μήνυση έρχεται να προστεθεί σε αυτή που κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, ενώ το χορό των καταγγελιών άνοιξε στις αρχές της χρονιάς η Eβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες, ο Mάνσον εκδιώχθηκε από την δισκογραφική εταιρεία του και τον μάνατζερ του, ενώ ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του.



ΠΗΓΗ