Προκαλεί σοκ η ιστορία ενός μωρού και του 2χρονου αδερφού του, οι οποίοι έμειναν μόνοι επί τρεις ημέρες με τα πτώματα των δολοφονημένων γονιών τους στο σπίτι τους στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 2019.

Σε βίντεο από τις κάμερες που είχαν πάνω τους αστυνομικοί και έπαιξαν στο δικαστήριο την Πέμπτη φαίνονται οι αστυνομικοί να φτάνουν στο σημείο του τρομερού εγκλήματος που έγινε στις 26 Μαΐου 2019, όπως μετέδωσε το δίκτυο WRC-TV. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν οι σοροί της Rachel Ozuna, του 14χρονου γιου της Kyrrus Ozuna και του συντρόφου της, Michael Coleman. Ήταν δεμένοι με τους λαιμούς τους κομμένους.

Η 34χρονη Ozuna εντοπίστηκε με το πρόσωπο στο γεμάτο αίματα πάτωμα του ορόφου όπου βρισκόταν το παιδικό δωμάτιο, με τον 2χρονο γιο της και του Coleman να στέκεται δίπλα της, φορώντας πάνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η μικρή κόρη του ζευγαριού ήταν δεμένη σε ένα κάθισμα που βρισκόταν εκεί κοντά.

Τα δύο παιδιά ήταν αφυδατωμένα και έκλαιγαν, αλλά δεν είχαν τραυματιστεί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει η NY Post.

Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο εκδίκασης της υπόθεσης για τρεις από τους πέντε άντρες από τη Φιλαδέλφια που έχουν κατηγορηθεί για τους φόνους.

Οι εισαγγελείς παρουσίασαν και μια ανατριχιαστική κλήση στην αστυνομία από τον πατέρα του εφήβου, Benjamin Jimenez, που είχε πάει στο σπίτι εκείνη την ημέρα για να δει τον γιο του. Τον βρήκε δεμένο μέσα στα αίματα στην τουαλέτα.

«Δεν μπορώ να πάω πάλι εκεί μέσα. Δεν μπορώ να τον δω ξανά έτσι», λέει ο πατέρας κλαίγοντας στον αστυνομικό που απάντησε στην κλήση του.

Οι σοροί ανακαλύφθηκαν στις 29 Μαΐου, τρεις ημέρες αφότου πιστεύεται ότι έγιναν οι φριχτοί φόνοι.

Οι ντετέκτιβ λένε πως έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι έφτασαν στο σπίτι το μεσημέρι της 26ης Μαΐου και έφυγαν μια ώρα αργότερα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το σοκαριστικό έγκλημα σχετίζεται με ναρκωτικά, με τον Coleman να διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Συχνά μάλιστα φέρεται να κρατούσε ποσά 100.000 δολαρίων στο σπίτι.



ΠΗΓΗ