Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η υπόθεση με μια μητέρα 3 παιδιών που βγήκε στο πάρκο για να δελεάσει έναν 14χρονο να πάει σπίτι της για να κάνουν σεξ.

Ο 32χρονη Teah Vincent εντόπισε το ανήλικο θύμα της να παίζει μπάλα με έναν φίλο του. Πήγε και τους μίλησε και τους κάλεσε στο σπίτι της για να τους προσφέρει «ένα ποτήρι νερό», όπως δήλωσε στη δικαστική αίθουσα.

Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά της είπαν ότι πηγαίνουν σχολείο, αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σεξ με τον έναν στις 21 Οκτωβρίου 2018.

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες στο Βασιλικό Δικαστήριο του Γκλόστερ. Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, η 32χρονη πήρε ένα από τα δύο παιδιά στο δωμάτιο και του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η Vincent, που έχει τρία παιδιά στο δημοτικό, είπε πως θεώρησε ότι ο μικρός ήταν 16 χρονών. Ο εισαγγελέας Christopher Smyth δήλωσε πως ο δεύτερος νεαρός γνώριζε τη μαμά, όχι όμως και το θύμα. Είπε όμως πως «της είπε ότι είναι 14 ετών και πηγαίνει στο σχολείο».

Οι τρεις τους συνομιλούσαν για διάφορα θέματα, όταν η μαμά πήγε την κουβέντα στο σεξ. Τότε κάλεσε το ένα από τα δύο παιδιά στην κρεβατοκάμαρά της, όπου και εμφανίστηκε λίγο αργότερα εντελώς γυμνή.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι ο μικρός δεν είχε χρόνο αντίδρασης. Η γυναίκα δεν τον ενημέρωσε για τις προθέσεις της, τον πλησίασε απλώς και «ξεκίνησαν να κάνουν σεξ». Το θύμα είπε μάλιστα πως η Vincent «χοροπηδούσε πάνω μου» για 5 περίπου λεπτά.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το παιδί ήταν σοκαρισμένο, ένιωθε πως η κατάσταση που ζούσε ήταν λάθος.

Ο φίλος του δήλωσε πως άκουγε «ήχους σεξ» να κατεβαίνουν από τη σκάλα. Τα δύο παιδιά ανέφεραν το περιστατικό σε φίλη τους, η οποία τους είπε να το πουν στους γονείς τους.

Όταν πήγε μάλιστα η μητέρα του θύματος να βρει τη Vincent, ζητώντας της τον λόγο, η 32χρονη της είπε: «Όχι τώρα, είναι εδώ η κόρη μου» και της έκλεισε την πόρτα.

Η Vincent συνελήφθη στις 26 Οκτωβρίου 2018. Δήλωσε μάλιστα αθώα στο δικαστήριο. Η δίκη συνεχίζεται…





ΠΗΓΗ