Μια φανατική οπαδός του γυμνισμού βρήκε έναν νέο επαγγελματικό ρόλο στη ζωή της όταν η πανδημία του κορονοϊού τής στέρησε τη δουλειά της.

Η 32χρονη Molly Spock μεγάλωσε μισώντας την αίσθηση των ρούχων στο δέρμα της και προτιμούσε πάντα τον γυμνισμό.

Δημοσίως εμφανίζεται γυμνή από το 2009 όμως, όταν πήγε σε ένα ξενοδοχείο γυμνιστών και πίσω δεν ξανακοίταξε.

Η Molly ενθαρρύνει πια όλο τον κόσμο να το δοκιμάσει, καθώς όπως λέει αυτό σε φέρνει σε καλύτερη επαφή και με τον εαυτό σου, αλλά και με τον κόσμο γύρω σου.

Η Molly, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, πηγαίνει ακόμα και για πεζοπορία γυμνή: «Μεγάλωσα με πολλή προσωπική ελευθερία και είχα πάντα δυσκολίες με τα υφάσματα στο δέρμα μου. Όταν είμαι γυμνή, δεν έχω να σκέφτομαι για άνετα ρούχα».

Η μαμά μίας κόρης έχασε τη δουλειά της ως σερβιτόρα μέσα στην πανδημία και άλλαξε σελίδα στην επαγγελματική της ζωή. Τώρα δηλώνει sex coach, καθώς όπως λέει «αγαπώ το σεξ» και «αγαπώ να μιλώ για το σεξ», γιατί να μη μεταλαμπαδεύσει λοιπόν την αγάπη της και στους άλλους;

Ο στόχος της ως σεξουαλικός σύμβουλος είναι, όπως λέει, να βοηθήσει τον κόσμο να βρει τη «σεξουαλική δύναμή του», προσφέροντας τους τη δυνατότητα να εκφράζουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους μέσω αγγιγμάτων και παιχνιδιών ρόλων μαζί της.

Ακόμα και αγκαλιές παρέχει, ώστε να χαλαρώνουν από το στρες της καθημερινότητας.

«Όταν έχασα τη δουλειά μου, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο με τον εαυτό μου, ώστε να αναρωτηθώ τι θα ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Αγαπώ το σεξ και αγαπώ να μιλώ για το σεξ, αγαπώ όμως και το άγγιγμα. Πιστεύω ότι το άγγιγμα και το σεξ είναι βασικά αγαθά στην ανθρώπινη εμπειρία, σαν το νερό και το φαγητό».

Λέει επίσης πως παρά το γεγονός ότι μόλις ξεκίνησε τη νέα δραστηριότητα, τα πηγαίνει πολύ καλά. Η Molly αποκαλύπτει επίσης πως ενημέρωσε από τις πρώτες στιγμές της σχέσης τους τον 34χρονο σύντροφό της, Louis, για τον τρόπο της ζωής της, ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Όσο για την 3 ετών κόρη της, προτιμά να φορά τα ρούχα της, η Molly θεωρεί ωστόσο πως είναι σημαντικό να της δείξει διαφορετικούς τρόπους ζωής.

«Είναι αστείο γιατί είμαι όλη την ώρα γυμνή στο σπίτι, εκείνη προτιμά όμως να φορά ρούχα»…





ΠΗΓΗ