Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις της Μέγκαν και του Χάρι για τη ζωή τους στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, στη συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στην αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, την οποία κατηγόρησε πως την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της.

«Έκανες την Κέιτ να κλάψει;» τη ρωτά η Όπρα Γουίνφρεϊ, με την Μέγκαν να απαντά: «Όχι. Το αντίθετο έγινε».

Η ερώτηση έγινε με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε πως εκείνη είχε κάνει την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει πριν τον γάμο της. Η Μέγκαν τόνισε πως αυτό ήταν ένα σημείο καμπής στις σχέσεις της με τα μέσα ενημέρωσης και με το παλάτι.

«Λίγες μέρες πριν τον γάμο, η Κέιτ είχε στεναχωρηθεί με κάτι σχετικά με τα φορέματα των παράνυμφων και με έκανε να κλάψω. Με πλήγωσε πολύ», είπε στη συνέντευξη – ποταμό η Μέγκαν Μαρκλ.

Συμπλήρωσε πως η Κέιτ πάντως ζήτησε συγγνώμη και μάλιστα της έφερε λουλούδια. «Έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν πλήγωνα κάποιον» σημείωσε.

Η Μέγκαν είπε ακόμη στην Όπρα πως οι άνθρωποι του βασιλικού θεσμού όχι μόνο δεν κατάφεραν να προστατεύσουν την ίδια από κακόβουλους ισχυρισμούς αλλά είπαν και ψέματα για να προστατεύσουν άλλους.

«Μόλις παντρευτήκαμε όλα άρχισαν αν χειροτερεύουν και τότε κατάλαβα πως όχι μόνο δεν με προστάτευαν αλλά και πως θα έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας» είπε.



ΠΗΓΗ