Αποτροπιασμένες οι Αρχές στο κεντρικό Μεξικό, ανακάλυψαν τα απομεινάρια μιας 34χρονης γυναίκας που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη, αλλά και τμήματα από τις σορούς άλλων 8 γυναικών, στο σπίτι του 72χρονου συντρόφου της.

Η εισαγγελία του Μεξικού υποστηρίζει ότι οι 8 γυναίκες μπορεί να έχουν δολοφονηθεί από τον Andrés Mendoza σε μια περίοδο 20 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Imagen Television, ο Mendoza ομολόγησε πως έχει φάει τμήματα του σώματος των θυμάτων του. Αναφέρεται επίσης πως είχε βιντεοσκοπήσει τους φόνους των γυναικών.

Οι αστυνομικοί της πόλης Atizapan ερευνούσαν την εξαφάνιση της Reyna González, μητέρας δύο παιδιών, όταν ανακάλυψαν τα διαμελισμένα πτώματα στο σπίτι του Mendoza το Σάββατο.

Η González δηλώθηκε εξαφανισμένη την Παρασκευή, όταν πήγε στο σπίτι του δράστη για να του πει να χωρίσουν. Εκείνος φέρεται να τη μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τη μαχαίρωσε στο στήθος και κατόπιν τη διαμέλισε, βάζοντας τα κομμάτια της σε σακούλες. Εκεί τα βρήκαν οι αστυνομικοί το Σάββατο, οι σακούλες ήταν ακόμα πάνω στο τραπέζι.

Σκύλος της αστυνομίας εντόπισε τις σορούς των άλλων γυναικών. Τα απομεινάρια τους ήταν θαμμένα κάτω από τα πατώματα. Ανάμεσα στα μακάβρια ευρήματα, τμήματα των κρανίων των θυμάτων, αλλά και κομμάτια του δέρματός τους.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και μια σειρά από βίντεο, τα οποία οι αναφορές θέλουν να περιλαμβάνουν τους φόνους.

Στην κατοχή του βρήκαν και ένα σημειωματάριο με τα ονόματα 29 γυναικών.

Ο εισαγγελέας Dilcya García είναι πεπεισμένος πως μιλάμε για serial killer.





ΠΗΓΗ