Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζέεχοφερ, αν και εμβολιάστηκε. Όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται ήδη σε καραντίνα από την Παρασκευή (07/05) στο σπίτι του στη Βαυαρία.

«Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ μολύνθηκε από τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στις 15 Απριλίου, είχε ήδη κάνει το πρώτο εμβόλιο», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Στιβ Άλτερ, στην εφημερίδα Rheinische Post.

Ο Άλτερ δεν έκανε όμως καμία δήλωση ως προς το εαν ο κ. Ζεεχόφερ έχει κάνει ήδη το δεύτερο εμβόλιο. Στην προαναφερθείσα συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών είχε δήλωσε ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer.

Σύμφωνα με τον Άλτερ και όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο Χορστ Ζέεχοφερ δεν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Βερολίνο. Βρίσκεται στο σπίτι του στη Βαυαρία από την Παρασκευή και επί του παρόντος σε κατ’ οίκον απομόνωση», δήλωσε στην εφημερίδα του Ντίσελντορφ.



ΠΗΓΗ