Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στους θαυμαστές της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram την Πέμπτη, στέλνοντας το πρώτο της μήνυμα μετά τη συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεσή της, με την οποία ζήτησε να τερματιστεί η κηδεμονία από τον πατέρα της.

Στην ανάρτησή της, η ποπ σταρ γράφει:

«Παιδιά, θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι και, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις μου, η ζωή μου μοιάζει να είναι αρκετά καταπληκτική.

Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε όλοι!!!! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη ήταν μια μέρα, όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

Το αναφέρω αυτό γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς ξέρετε πραγματικά τώρα ότι δεν είναι!

Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά ειλικρινά ποιος δεν θέλει να έχει λίγο “φως” στον λογαριασμό του στο Instagram !!!!

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι το να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει πραγματικά με βοήθησε. Γι’ αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το απόσπασμα σήμερα γιατί αν ζεις μια κόλαση… Νιώθω ότι το Instagram με βοήθησε να μοιραστώ την εμπειρία μου, την παρουσία μου, την ύπαρξή μου. Και απλώς να αισθάνομαι ότι έχω και εγώ σημασία, παρά τα όσα περνούσα και ξέρετε έπιασε. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι όροι της κηδεμονίας

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε χθες στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που της έχει στερήσει την ανεξαρτησία της από το 2008. Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

«Θέλω να πάρει τέλος η κηδεμονία μου χωρίς τίποτε άλλο», είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Moυ κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Αξίζω να έχω μια ζωή… Είμαι υπέροχη σε αυτό που κάνω. Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα χρήματά μου… [και] να μοιραστώ τη ζωή μου με τον κόσμο».

Οι όροι της κηδεμονίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Σπίαρς, δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους.



ΠΗΓΗ