Ο γκουρού της ομορφιάς στο YouTube, κατά κόσμον Τζέιμς Τσαρλς, ομολόγησε πως έστειλε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε δύο αγόρια ηλικίας 16 ετών.

«Καταλαβαίνω πλήρως τις πράξεις μου και αναγνωρίζω πως ήταν λάθος», είπε ο 21χρονος influencer σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του την Πέμπτη.

Οι νέες κατηγορίες διατυπώθηκαν κατά του νεαρού στα κοινωνικά μέσα στις αρχές της χρονιάς και ένιωσε όπως είπε υποχρεωμένος να απαντήσει. Τον Φεβρουάριο, ο influencer με τους 25 εκατ. συνδρομητές στο YouTube κατηγορήθηκε από έναν έφηβο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Τσαρλς το αρνήθηκε, λέγοντας πως πίστευε ότι το παιδί ήταν 18 ετών. Έχει αρνηθεί και άλλες τέτοιες κατηγορίες, την Πέμπτη ωστόσο ομολόγησε ότι κάτι δεν έκανε καλά.

Παραδέχτηκε πως σε δύο περιπτώσεις, μία περσινή και μία φετινή, γνώριζε πως το άτομο με το οποίο αντάλλαζε μηνύματα με πρόδηλο σεξουαλικό περιεχόμενο ήταν ανήλικα αγόρια.

«Αυτές οι συζητήσεις δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν συμβεί», είπε ο Τσαρλς στο βίντεο-απολογία των 14 λεπτών, λέγοντας πως τους είχε ψάξει στα κοινωνικά μέσα και γνώριζε την πραγματική τους ηλικία.

Απολογήθηκε δημοσίως στα δύο αγόρια και υποσχέθηκε πως θα απέχει για ένα διάστημα από τα social media ώστε να «εκπαιδευτεί» σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα.





ΠΗΓΗ