Η φωτογραφία της Τόρα Μπράιτ, στην οποία απεικονίζεται να θηλάζει τον 10 μηνών γιο της την ώρα που κάνει κατακόρυφο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλά σχόλια.

Μετά τις αντιδράσεις και την αρχική της απάντηση, η Αυστραλή Ολυμπιονίκης είχε και ένα νέο μήνυμα να στείλει με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram. H Μπράιτ καλεί τις μητέρες να υποστηρίζουν η μία την άλλη με αφορμή τα οργισμένα μηνύματα που έλαβε για τη φωτογραφία της.

«Μητέρες, πρέπει να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη, να ανεβάζουμε η μία την άλλη, να κάνουμε κομπλιμέντα η μία στην άλλη, να στηρίζουμε η μία την άλλη», λέει στο βίντεό της που αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη.

Παρά το γεγονός ότι νιώθει «λίγο χαζά» που αναφέρεται στο ζήτημα, η Μπράιτ σημείωσε πως μίλησε ανοιχτά επειδή έλαβε «πολλά αρνητικά σχόλια» από μαμάδες.

«Πρέπει να είμαστε οι μεγαλύτερες υποστηρίκτριες η μία της άλλης γιατί η μητρότητα είναι τόσο όμορφη, αλλά η πραγματικότητα είναι… είμαστε οι μόνες που γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι αυτές οι στιγμές και πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη. Να μη συγκρινόμαστε και να μην κρίνουμε, γιατί όλες μας κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και γι’ αυτό είναι τόσο όμορφο», είπε η Μπράιτ, μια από τις πιο πετυχημένες αθλήτριες του snowboarding.

Στο τέλος του βίντεο, η ίδια αναρωτιέται γελώντας: «Πίστεψε κανείς αλήθεια ότι έτσι θηλάζω;».

Η μητέρα δέχτηκε πυρά στα social media μετά την ανάρτηση της topless φωτογραφίας της την ώρα που κάνει κατακόρυφο, ενώ την ίδια ώρα θήλαζε τον 10 μηνών γιο της. Το πρώτο της παιδί ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020 και σύζυγός της είναι ο Άνγκους Τόμσον, επίσης snowboarder. Η φωτογραφία αναρτήθηκε με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Στην πρώτη της αντίδραση στα αρνητικά σχόλια η Μπράιτ σημείωσε πως τη στεναχώρησαν, για να προσθέσει πως δεν νιώθει παρά μόνο σεβασμό για όλες τις μαμάδες.



ΠΗΓΗ