Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες βδομάδες όσον αφορά το διαζύγιο μεγατόνων του Hollywood, μεταξύ του Μπιλ Γκέιτς και της Μελίντα, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας.

Καθημερινά, το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν πιθανές απιστίες που έκανε ο Μπιλ στην Μελίντα, ενώ αναφέρεται στο περιοδικό People ότι η Μελίντα γνώριζε για αυτές.

Χαρακτηριστικά, άτομο από το στενό οικογενειακό κύκλο των Γκέιτς, είπε στο περιοδικό «Η Μελίντα ήξερε ότι υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά είναι άγνωστο αν ήξερε για όλα», ενώ ταυτόχρονα μόλις πριν από μερικές μέρες, εκπρόσωπος του ιδρυτή της Microsoft, παραδέχτηκε ότι ο Μπιλ είχε σχέση με μια υπάλληλό του ενώ ήταν παντρεμένος πριν από 20 χρόνια.

Συμπληρωματικά, μετά και το τελευταίο δημοσίευμα της New York Times που αναφερόταν στον Γκέιτς, λέγοντας ότι προσέγγιζε τις εργαζόμενες της εταιρείας για να τους ζητήσει ραντεβού σήμερα, επιβεβαιώνεται και από την πηγή του People που τόνισε ότι είχαν γίνει κινήσεις στην Microsoft «σχετικά με την συμπεριφορά του».

Ο εκπρόσωπος του Γκέιτς, από την άλλη, δηλώνει ότι «είναι απογοητευτικό που υπήρχαν τόσα ψέματα που δημοσιεύτηκαν για αυτή την υπόθεση. Παρόμοια, όποιος ισχυρισμός για τον Γκέιτς ότι μιλούσε για τον γάμο του με την Μελίντα με άσχημο τρόπο είναι ψευδής».

Τέλος, σχετικά με τις απιστίες του ειπώθηκε ότι υπήρχε «μια ανησυχία στο τέλος του 2019 ότι ο Γκέιτς προσπάθησε να ξεκινήσει μια στενή σχέση με μια εργαζόμενη της εταιρείας το 2000. Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου το εξέτασε με τη βοήθεια μιας εξωτερικής νομικής εταιρείας που έκανε διεξοδική έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft υποστήριζε την εργαζόμενη που αποκάλυψε την ανησυχία της».

«Θέλω να σε δω, θα ήθελες να βγούμε για δείπνο;»

Εντωμεταξύ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες αποκαλύψεις αναφορικά με τα παραστρατήματα του Μπιλ Γκέιτς. Οι πιο πρόσφατες αφορούν δύο γυναίκες που εργάζονταν στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα αλλά και στην Microsoft, τις οποίες ζήτησε σε ραντεβού ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελίντα.

Οι New York Times αποκαλύπτουν πως ο 64χρονος Μπιλ Γκέιτς, ζήτησε από μία υπάλληλο της Microsoft το 2006, να βγουν ραντεβού αφότου εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της.

«Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ» έγραψε σε ένα e-mail ο Μπιλ Γκέιτς στην υπάλληλο, σύμφωνα με τους Times. Η γυναίκα άκουσε την συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν συνέβη ποτέ.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας, όταν της είπε: «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;».

Η γυναίκα είπε στους Times ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά πως γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό. Την ίδια ώρα, δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα Γκέιτς, η οποία επίσης είχε γνωρίσει τον σύζυγό της όταν εργαζόταν στην Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1980, γνώριζε τις «συνήθειες» αυτές του Μπιλ Γκέιτς.



ΠΗΓΗ