Χαμός αναμένεται να γίνει με τη διαθήκη του Μαραντόνα, καθώς δεν είναι λίγα τα παιδιά που ερίζουν για μια θέση στην περιουσία των εκατομμυρίων.

Τα πέντε παιδιά του είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωπα με τα άλλα 6 παιδιά που φημολογείται πως είναι δικά του για ένα κομμάτι της μεγάλης περιουσίας.

Πριν τον θάνατό του εξάλλου, μία από τις νόμιμες κόρες του, η Giannina Maradona, αστειεύτηκε πως ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα (11 παιδιά) θα διεκδικήσει μερτικό.

Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει 2 γιους και 3 κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, μεταξύ αυτών η πρώην σύζυγός του Claudia Villafane και η σύντροφός του Veronica Ojeda.

Προσφάτως ωστόσο τρία ακόμα παιδιά από την Κούβα φαίνεται πως διεκδικούν το όνομά του. Αλλά και μια 23χρονη από την Αργεντινή, η Magali Gil, έγινε η τελευταία που παλεύει να αποδείξει ότι είναι κόρη του.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό πόσα και ποια παιδιά περιλαμβάνονται στη διαθήκη του, τα ξίφη φαίνεται πάντως να έχουν βγει.

Πέντε νόμιμα και έξι φημολογούμενα παιδιά βλέπει η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής «Intrusos» να μάχονται για ένα κομμάτι της πλουσιοπάροχης πίτας.

Η Magali Gil είχε παρακαλέσει τον Μαραντόνα να συμφωνήσει σε τεστ DNA, όπως αποκάλυψε η ίδια τον Φεβρουάριο: «Δυστυχώς, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε ημερομηνία για το τεστ DNA».

Έναν μήνα πριν, ο Santiago Lara, που ζει στη Λα Πλάτα, την ίδια πόλη με τη Magali, εκεί που προπονούσε ο Ντιέγκο την ομάδα Gimnasia y Esgrima, βγήκε στην τηλεόραση της Αργεντινής ζητώντας από τον θρύλο να τον αναγνωρίσει ως γιο του.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Matias Morla, δήλωσε πως ο Μαραντόνα θα αναλάβει τις υποχρεώσεις του αν αποδειχτεί πως είναι πράγματι παιδί του.

Μέσα σε όλα, υπάρχουν και τρία παιδιά από την Κούβα, γνωστά μόνο με τα μικρά τους ονόματα (Joana, Lu και Javielito), που γεννήθηκαν την εποχή που ο Ντιέγκο είχε μετακομίσει στο νησί (Φεβρουάριος 2000) για να απεξαρτηθεί.

Ο δικηγόρος του, Morla, είχε παραδεχτεί τον Οκτώβριο του 2018 ότι ο Ντιέγκο είχε υπάρξει «άτακτος» στην Κούβα, λέγοντας: «Θα υπάρξουν πολλοί Μαραντόνα, πολλοί, ακόμα και αν σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι τα τρία παιδιά συναντήθηκαν με τον Ντιέγκο στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο.

Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει τον Diego Junior, καρπό της εξωσυζυγικής σχέσης του με το μοντέλο από την Ιταλία, Cristina Sinagra, αλλά και την 23χρονη Jana, που τον γνώρισε για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα πριν από 6 χρόνια, στο πλευρό της μαμάς της, Valeria Sabalain.

Ο Μαραντόνα έχει επίσης δύο κόρες, την 32χρονη Dalma και την 30χρονη Gianinna, από την πρώην γυναίκα του, αλλά και τον 7χρονο Diego Fernando από τη σύντροφό του Veronica Ojeda.





ΠΗΓΗ