Έχουν περάσει λίγες ημέρες από την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι για τον τρόπο που μεγάλωσε στη βασιλική οικογένεια, για τη Μέγκαν και την ψυχική υγεία. Τώρα βλέπει το φως της δημοσιότητας μια πρώτη γεύση από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

O πρίγκιπας Χάρι έχει ενώσει τις δυνάμεις του με την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο Apple TV+ στις 21 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των δύο λεπτών του τρέιλερ, εμφανίζεται ο Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν, η οποία φοράει ένα μπλουζάκι Mère Soeur τυπωμένο με το σύνθημα «Raising the Future». Στην συνέχεια ο γιος τους, Άρτσι καθισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του – σε βίντεο που γυρίστηκε στα πρώτα γενέθλιά του στις 6 Μαΐου 2020 και δημοσιεύτηκε στη σελίδα Save the Children Instagram, και έδειχνε τη μαμά Μέγκαν να διαβάζει ένα από τα αγαπημένα βιβλία του γιου της, Duck.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και εικόνες του μικρού Χάρι στην κηδεία της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά, η Όπρα και ο Χάρι θα κάνουν συζητήσεις για την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευεξία, ενώ θα επεκταθούν στους προσωπικούς τους αγώνες και στις μάχες που έδωσαν για την δική τους ψυχική υγεία.

Μιλώντας για τη σειρά, ο πρίγκιπας Χάρι είπε σε δήλωση του: «Είμαστε γεννημένοι με διαφορετικές ζωές, μεγαλώσαμε σε διαφορετικό περιβάλλον και ως εκ τούτου έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά το κοινό μας σημείο είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι».

Και συνεχίζει ο Χάρι: «Οι περισσότεροι από εμάς φέρουν κάποια μορφή άλυτου τραύματος, απώλειας ή θλίψης, το οποίο είναι – πολύ προσωπικό. Ωστόσο, ο τελευταίος χρόνος μάς έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί, και ελπίζω ότι αυτή η σειρά θα δείξει την δύναμη που υπάρχει στην ευαισθησία σε σχέση με την ενσυναίσθηση και την ειλικρίνεια».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, πρόσθεσε και εκείνη με τη σειρά της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Τώρα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει άμεση ανάγκη να αντικατασταθεί η ντροπή που περιβάλλει την ψυχική υγεία με σοφία, συμπόνια και ειλικρίνεια. Η σειρά μας στοχεύει να γίνει η σπίθα για παγκόσμια συζήτηση».



ΠΗΓΗ