Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το διαζύγιο – βόμβα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς μετά από 27 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με τη NY Post, οι φίλοι του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft, με τους οποίους έπαιζε γκολφ, ήταν εκείνοι που έμαθαν πρώτοι για τα προβλήματα που υπήρχαν στον γάμο.

Ο Γκέιτς περιέγραψε ως «χωρίς αγάπη» τη σχέση του με τη Μελίντα στους φίλους του πολύ προτού γίνει γνωστό το διαζύγιο του ζευγαριού, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Ο Μπιλ μίλησε σε στενούς φίλους στο γήπεδο του γκολφ», είπε μια πηγή. «Τους είπε πριν από κάποιο καιρό ότι ο γάμος ήταν χωρίς αγάπη και ότι είχε τελειώσει για κάποιο διάστημα και πως ζούσαν ξεχωριστές ζωές».

Ο Μπιλ Γκέιτς, φανατικός του αθλήματος, βρίσκει παρηγοριά στο γκολφ το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ, οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως η απόφαση για το διαζύγιο ήταν δύσκολη για τη Μελίντα, η οποία έχει μια ισχυρή καθολική πίστη. «Θέλει να πάρει μια ακύρωση από το Βατικανό μετά το διαζύγιο, μου λένε», είπε μια πηγή, που έχει εργαστεί κοντά στη Μελίντα.

Η ίδια φέρεται επίσης να είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις σχέσεις του συζύγου της με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν. «Ο χωρισμός δεν με εκπλήσσει», είπε μια άλλη πηγή.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Γκέιτς μιλούσε με τον νεοϋορκέζο δικηγόρο διαζυγίων Robert Stephan Cohen από τον Οκτώβριο του 2019, τον ίδιο μήνα που οι New York Times ανέφεραν πως ο Μπιλ συναντιόταν με τον Έπσταϊν αρκετά συχνά, μένοντας ακόμα και στο σπίτι του τελευταίου στη Νέα Υόρκη.

Ο 65χρονος Μπιλ και η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς είναι συμπρόεδροι και διαχειριστές του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Bill και Melinda Gates Foundation, ενός από τα πιο ισχυρά φιλανθρωπικά ιδρύματα στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε τη δράση του το 2000. Το ίδρυμα διαθέτει σήμερα πάνω από 51 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με μια φορολογική δήλωση που επικαλέστηκε το CNBC.

Οι Γκέιτς, που έχουν τρία παιδιά, ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να «συνεργάζονται για το ίδρυμά τους», που καταπολεμά την φτώχεια και τις ασθένειες.

Δεν είπαν τίποτα για τους λόγους που τους ώθησαν να χωρίσουν.



ΠΗΓΗ