Πριν από μερικούς μήνες είχε προκαλέσει οργή για τον αποκεφαλισμό μιας κουκουβάγιας σε ένα βίντεο στα social media. Η γυναίκα είναι πλέον νεκρή από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Κολομβία.

Η 221χρονη δολοφονήθηκε από έναν άντρα που επέβαινε σε μηχανή έξω από το σπίτι της στην πόλη Corozal το απόγευμα της Κυριακής, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Έξι μήνες πριν είχε αποκληθεί «η δολοφόνος της κουκουβάγιας» αφότου το αρρωστημένο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Η γυναίκα είχε ποζάρει στη συνέχεια με το νεκρό πουλί, κρατώντας στο ένα χέρι το κεφάλι και το σώμα στο άλλο.

Την Κυριακή, δύο άντρες πάνω σε μηχανή εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι της και ένας από αυτούς πυροβόλησε έξι φορές προς το μέρος της. Η Aldana μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους συγγενείς της όμως διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστή σε όλη τη Λατινική Αμερική μέσω του βίντεο και των φωτογραφιών που την έδειχναν να σκοτώνει την κουκουβάγια.

Η αστυνομία την ανέκρινε μετά από παρέμβαση της περιβαλλοντικής υπηρεσίας της Κολομβίας και σε βάρος της είχε ξεκινήσει έρευνα για κακοποίηση ζώου.





ΠΗΓΗ