Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της μητρικής εταιρείας του Pornhub θέλει ο άντρας της να κόψει κάθε σχέση του με την πορνογραφική ιστοσελίδα.

Η Priscila Bergmair δήλωσε στους Sunday Times πως ο σύζυγός της Bernd Bergmair – ο 52χρονος πλειοψηφικός μέτοχος της MindGeek – «εύχεται να μην ήταν σε αυτό» και εξέφρασε την ελπίδα να πάρει αποστάσεις από την ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε βάρος της MindGeek κατατέθηκε μια ομαδική μήνυση τον Φεβρουάριο, η οποία υποστήριζε ότι η εταιρεία φιλοξενούσε βίντεο με βιασμούς εφήβων που ήταν θύματα trafficking, σύμφωνα με τη NY Post.

Στη μήνυση αναφέρεται πως η εταιρεία είχε κέρδη από τα φερόμενα βίντεο και δεν έκανε τίποτα για να επιβεβαιώσει τις ηλικίες ή αν είχε δοθεί η συγκατάθεση των ατόμων αυτών.

«Δεν είναι εύκολο. Είναι κάτι ίσως πάνω στο οποίο η κυβέρνηση πρέπει να εργαστεί, φτιάχνοντας τους κανόνες», είπε η Priscila στην εφημερίδα. «Όλοι θέλουν να γίνει το καλύτερο. Γιατί οι άνθρωποι έχουν παιδιά. Κι εγώ έχω παιδιά τώρα. Όλοι θέλουμε τα πράγματα να γίνονται με τον σωστό τρόπο».

Σύμφωνα με την Priscila, η ίδια και ο σύζυγός της δεν έχουν καμία σχέση με το φερόμενο επίμαχο περιεχόμενο. «Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν γνώριζα για αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι εύχεται να μην ήταν σε αυτό και πιστεύω ότι δεν θα είναι πολύ σύντομα».

Μητέρα τριών παιδιών, η Priscila έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία που είχε η ίδια ως μοντέλο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Γράφοντας σε ένα μπλογκ, ανέφερε πως ένας φωτογράφος την πίεσε για να ποζάρει για σεξουαλικές φωτογραφίες όταν η ίδια δεν ένιωθε άνετα να κάνει κάτι τέτοια.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να νιώσει ντροπή και ζήτησε το όνομά της να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα. Οι εικόνες της όμως είχαν ήδη κυκλοφορήσει ευρέως online.





ΠΗΓΗ