Ένα βίντεο με την αποκάλυψη μιας μητέρας ότι γέννησε ένα μωρό που ζύγιζε 6,3 κιλά περίπου, ένα βάρος σχεδόν διπλάσιο από τον μέσο όρο ενός νεογέννητου, έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του TikTok.

Η χρήστης @shans1588 μίλησε για την ιστορία της, απαντώντας σε ένα βίντεο που καλούσε τους γονείς να μοιραστούν το βάρος του μεγαλύτερου μωρού τους για να δουν ποιος έχει το βαρύτερο παιδί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Θέλετε να παίξουμε ποιος έχει το μεγαλύτερο παιδί; Σας έχω» λέει η γυναίκα στην αρχή του viral βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 29 εκατομμύρια προβολές.

«Στις 38 εβδομάδες και μία ημέρα, έκανα τον δεύτερο γιο μου με καισαρική από δύο γιατρούς – γιατί βγήκε στα 6,3 κιλά». Η μητέρα προσθέτει ότι το παιδί είχε ύψος κάτι παραπάνω από 60 εκατοστά.

Το μέσο βάρος γέννησης για τα μωρά είναι γύρω στα 3,4 κιλά, σύμφωνα με το University of Michigan Health, αν και μεταξύ 2,5 και 4,5 κιλών θεωρείται ένα φυσιολογικό βάρος. Ο γιος της TikToker είχε και ύψος παραπάνω από τον μέσο όρο, ο οποίος είναι μεταξύ 45 και 55 εκατοστών.

«Ναι γέννησα ένα νήπιο που πέρασε 11 μέρες στη ΜΕΘ, όπου ήταν ξεκάθαρα το μεγαλύτερο μωρό. Δεν είχαν καν πάνες για εκείνον ή ρούχα», σημειώνει. «Έπρεπε να πάνε στο παιδιατρικό τμήμα για να πάρουν πάνες στο μέγεθος 3 και ήρθε σπίτι με ρούχα για μωρό 6-9 μηνών».

Το βίντεο στο TikTok έγινε γρήγορα viral σε μία μόλις εβδομάδα, συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια likes και πάνω από 100.000 σχόλια.

Πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να αντισταθούν και άρχισαν να αστειεύονται για το τεράστιο μέγεθος του παιδιού.



ΠΗΓΗ