Ένας υπάλληλος της Αστυνομίας στην Αυστραλία κρίθηκε ένοχος για την άσεμνη επίθεση σε βάρος έφηβου κοριτσιού εντός ασανσέρ σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ. Το βίντεο από το 2019, που είδε το φως της δημοσιότητας, «έκαψε» τον Γκλεν Ρος (Glenn Roche), που προσπάθησε να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή στον δικαστή, αλλά δεν έπεισε.

Τη συγκεκριμένη ημέρα του 2019, ο 54χρονος είχε περάσει τις προηγούμενες ώρες κάνοντας βόλτα σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής με τη δική του σύζυγο και την οικογένεια του κοριτσιού. Το κορίτσι φαίνεται να γλιστρά στο πάτωμα του ανελκυστήρα, με τον άνδρα να το σηκώνει, αλλά από σημείο που δεν έπεισε για… καλές προθέσεις.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τον Ρος και είπε στη μαμά του τι είχε συμβεί. Αργότερα, η μικρή κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο άνδρας της έσφιξε δύο φορές το στήθος, καθώς εκείνος προσπαθούσε να τη γραπώσει, κίνηση που κρίθηκε πως αποσκοπούσε σε κάτι άλλο από παιχνίδι.

Ο 54χρονος προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι ήταν απλώς ότι έπαιζαν, ωστόσο είχε παραδεχθεί στις Αρχές πως τα χέρια του βρέθηκαν πάνω στο στήθος της κοπέλας. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι αυτό ήταν τυχαίο και δεν αποσκοπούσε σε σεξουαλική ικανοποίηση.

«Στο μυαλό μου είχα να την πιάσω και να της δώσω ένα φιλί στο μάγουλο, όπως στις αδελφές της και τη μητέρα της. Θυμάμαι ότι τη φίλησα στο δεξί μάγουλο και αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος», είχε πει ο Ρος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 7news.com.au. Ωστόσο, η 13χρονη τόνισε πως ο άνδρας αποσκοπούσε σε κάτι περισσότερο από ένα απλό φιλί.

Βάσει της κατάθεσης του 54χρονου, το όλο σκηνικό «συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου. Άρα, θα υπήρχε κάποιο είδος επαφής χωρίς αμφιβολία. Σίγουρα δεν υπάρχει σεξουαλική ικανοποίηση εκ μέρους μου».

Η μικρούλα ανέφερε ακόμη στο δικαστήριο πως ακόμα βλέπει εφιάλτες από την επίθεση και ότι φοβάται μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, την ώρα που ο Ρος επιμένει ακόμη ότι δεν έκανε τίποτε κακό.



ΠΗΓΗ