Δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που βιώνει μια μητέρα, η οποία έχασε και τον δεύτερο γιο της από καρκίνο στον εγκέφαλο, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της από την ίδια ασθένεια.

Ο 5χρονος Milo Hughes από το Γιορκ της Αγγλίας έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. O 9χρονος αδερφός του Oscar είχε φύγει από τη ζωή από όγκο στον εγκέφαλο το 2014.

Το μικρό αγόρι είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας Hughes που χάνει τη ζωή του από όγκο στον εγκέφαλο. Ο πατέρας τους πέθανε το 2020.

Η 44χρονη Marie Hughes έχασε τον σύζυγό της επίσης από όγκο στον εγκέφαλο πέρυσι. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του 49χρονου πατέρα, ο Milo διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Η μητέρα και τα δύο αδέρφια του αγοριού Seb και Lucas ήταν μαζί του όταν πέθανε αυτή την εβδομάδα «περικυκλωμένος από αγάπη, ιστορίες, ακόμη και λίγο γέλιο».

«Είμαστε λυπημένοι αλλά και πάλι όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που έχουμε αξίζουν τον πόνο που νιώθουμε τώρα. Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μας ήταν τεράστια», είπε σε δηλώσεις της η μητέρα.

Ο Milo διαγνώστηκε με όγκους στον εγκέφαλο μερικές εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Oscar είχε πεθάνει το 2014, όταν ήταν 9 ετών, μετά από μακρά μάχη με την ασθένεια.

Ο πατέρας στάθηκε στο πλευρό της Marie στον χαμό του πρώτου της γιου και τη βοήθησε στη συνέχεια να δημιουργήσει μια οργάνωση στο όνομα του Oscar για να βοηθήσει άλλα παιδιά που νοσούν από παρόμοιους καρκίνους.

Η οργάνωση OSCAR’s (Ongoing, Support, Care And Research into) Paediatric Brain Tumour Charity έχει ως στόχο τη χρηματοδότηση σημαντικής έρευνας για τον παιδικό καρκίνο στον εγκέφαλο.





ΠΗΓΗ