Φωτογραφίες από το σπίτι της τραβούσε για να τις στείλει σε σοβατζήδες για κάτι μερεμέτια, μόνο που τελικά το κακό δεν άργησε να γίνει.

Η 52χρονη Roseanne Dodge από τη Βρετανία ξέχασε τον καθρέφτη όταν τραβούσε τις φωτογραφίες, στέλνοντας στους τεχνίτες και μια εικόνα του γυμνού της σώματος.

Εννοείται πως έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος. Η γυμνή φωτογραφία είχε φτάσει σε 3 σοβατζήδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις επισκευές που ήθελε να κάνει στο σπίτι της.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, η 52χρονη αποκάλυψε πως σηκώθηκε γυμνή από το κρεβάτι για να τραβήξει τις φωτογραφίες με τα μερεμέτια που ήθελε στο ταβάνι της κουζίνας. Ξέχασε όμως τον καθρέφτη στον τοίχο, που την πρόδωσε.

«Συγνώμη, αλλά θα πω όχι σε αυτή τη δουλειά, δεν ξέρω αν αυτό ήταν λάθος ή όχι, αλλά πρέπει να δεις κάποιες από τις φωτογραφίες που μου έστειλες», της απάντησε ο ένας μέσω Facebook, «το βρίσκω αυτό πραγματικά αντιεπαγγελματικό και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά».

Η Roseanne εξήγησε στους 3 άντρες το λάθος, δηλώνοντας τι ντροπή ένιωθε. Από τον δεύτερο δεν έλαβε ποτέ απάντηση, ενώ τη σελίδα του τρίτου στα κοινωνικά μέσα τη χειρίζεται η συνεργάτης του.

Εκείνη είπε στην 52χρονη πως «γέλασα πολύ με αυτό», καθησυχάζοντάς τη πως μόνο εκείνη είδε την αποκαλυπτική εικόνα.



ΠΗΓΗ