Δύο γυναίκες συνελήφθησαν για τον άγριο καυγά που ξέσπασε σε κατάστημα της Αριζόνα των ΗΠΑ το Σάββατο και καταγράφηκε στην κάμερα.

Το περιστατικό στην επιχείρηση Bath & Body Works ξεκίνησε όταν η μία κατηγόρησε την άλλη πως της πήρε τη σειρά στην ουρά.

Το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια, αναγκάζοντας το προσωπικό του καταστήματος να παρέμβει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Arizona Republic, «στεκόταν πολύ κοντά στην Αφροαμερικανή, που είχε ένα παιδί μαζί της», όπως δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας Genevieve Denslow, «δεν ήταν φυλετικό το πρόβλημα, αλλά ακούστηκαν ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί στον καυγά».

Το υλικό ανέβασε η ίδια στο Twitter και δεν είναι σαφές τι ακριβώς συμβαίνει. Δύο γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος πιάνονται στα χέρια με την πελάτισσα και μια δεύτερη γυναίκα εμφανίζεται για να τη βοηθήσει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση ενός άντρα υπαλλήλου για να σταματήσει ο καυγάς. Για την ώρα, δεν είναι γνωστό ποιες δύο γυναίκες κατηγορήθηκαν για τον καυγά…



ΠΗΓΗ