Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση ήρθε από τον χώρο του «σκληρού» μουσικού ήχου, καθώς ο μπασίστας Σον Μαλόουν (Sean Malone) πέθανε σε ηλικία 50 ετών, από αίτια που δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Την είδηση επιβεβαίωσε ο frontman του συγκροτήματος με το οποίο είχε δεθεί για τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, τους Cynic, Πολ Μάσβινταλ (Paul Masvidal).

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή έρχεται κάποιους μήνες αφότου το progressive metal συγκρότημα με βάση το Μαϊάμι αποχαιρέτησε άλλο ένα θεμελιώδες μέλος του, τον ντράμερ Σον Ράινερτ (Sean Reinert), ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, σε ηλικία 48 ετών.

Στην ανακοίνωση των άσχημων νέων από τον ιδρυτή, κιθαρίστα και τραγουδιστή των Cynic αναφέρεται: «Σήμερα έμαθα πως πέθανε ο Σον Μαλόουν. Είμαι ακόμα μουδιασμένος και θρηνώ. Είχε έναν λαμπρό νου, μια καρδιά γεμάτη ευγένεια και ήταν ένας από τους καλύτερους μουσικούς που συνάντησα στη ζωή μου. Ξέρω πως η απώλεια του θα σοκάρει όλους τους ανθρώπους που “άγγιξε” με την τέχνη του, όπως κι εμένα. Σας παρακαλώ να τον κρατήσετε στις σκέψεις σας και να ακούσετε τη μουσική του ως εορτασμό της ζωής του».

Δείτε τους Cynic με τον Μαλόουν σε μια ζωντανή τους εμφάνιση:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





ΠΗΓΗ