Μπορεί ο κορονοϊός στις ΗΠΑ να έχει σκοτώσει 286.000 ασθενείς, για κάποιους όμως αυτό είναι μόνο ένα νούμερο. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το κορονο-πάρτι που διοργανώθηκε στην Καλιφόρνια, όπου, μετά από επέμβαση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν 158 άτομα!

Το πάρτι που έγινε στο Palmdale είχα χαρακτηριστεί ως «πάρτι σκανδαλώδους παραβίασης των περιοριστικών μέτρων». Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έξι όπλα, ενώ έσωσαν και ένα 17χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν θύμα διακίνησης. «Θα την είχαν προωθήσει στο επόμενο πάρτι» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης.

Η Αστυνομία συνέλαβε 120 ενήλικες και 38 ανηλίκους, ενώ χρησιμοποίησαν φορτηγό για να μετακινήσουν τον εξοπλισμό του πάρτι. Τα πάρτι σε περίοδο πανδημίας αποτελούν μία θανατηφόρα εστία μετάδοσης είπε ο σερίφης Alex Villanueva. «Η θερμοκρασία ήταν 26 βαθμούς. Αν δεν είχαμε κάνει έφοδο τα κρούσματα θα ήταν εκατοντάδες» είπε.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Καλιφόρνια τα κρούσματα έχουν διπλαστιαστεί και οι ασθενείς που νοσηλεύονται έχουν αγγίξει τις 10.500.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=IMxmi3x5HI8

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

ΠΗΓΗ