Το απομεινάρια ενός άντρα ανακαλύφθηκαν μέσα στο σπίτι ενός νεκρού Αυστραλού και δείχνουν έγκλημα.

Η σορός, που έφερε τραύματα από σφαίρες, έμεινε να σαπίζει μέσα στο σπίτι για 15 ολόκληρα χρόνια.

Το πτώμα που σάπιζε για 15 χρόνια μέσα στον τόπο του εγκλήματος

Η ανακάλυψη της σορού έγινε το 2017, ήταν ωστόσο στην πρόσφατη δικαστική διερεύνηση του Μαΐου που ήρθαν στην επιφάνεια οι μακάβριες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα μέσα της Αυστραλίας, ο ερημίτης Bruce Roberts πυροβόλησε και σκότωσε τον Shane Snellman το 2002, όταν ο δεύτερος διέρρηξε το σπίτι του πρώτου. Ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε ακόμα και αρωματικό χώρου για να διώχνει την άσχημη μυρωδιά του θανάτου.

Περισσότερα από 70 μπουκαλάκια με αποσμητικό χώρου βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του Snellman, στην κρεβατοκάμαρα, σε μια «συνειδητή προσπάθεια να καλυφθεί η μυρωδιά», όπως δήλωσε η αστυνομία.

Ο ερημίτης Roberts σπανίως έβγαινε από το σπίτι του, το οποίο κληρονόμησε σε νεαρή ηλικία, μαζί και 1 εκατ. δολάρια.

MUMMIFIED BODY

A mystery is unfolding on Sydney’s lower north shore tonight, after a mummified body was found inside an empty home at Greenwich. #9News | http://9News.com.au

Posted by 9 News Sydney on Thursday, May 31, 2018

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι το 2017 και μέσα στις στοίβες με τα σκουπίδια ανακάλυψε και την ταριχευμένη σορό του άντρα. Και ήταν μάλιστα κομμένη στα δυο.

Το μισό του σώμα βρέθηκε στο χολ και το άλλο μισό στο υπνοδωμάτιο, πεταμένο πάνω στο καλοριφέρ. Η καμμένη σάρκα προδίδει ότι ο Roberts λειτουργούσε κανονικά το καλοριφέρ του.

Η βρομιά στο σπίτι ήταν τέτοια που έναν χρόνο αργότερα επιστρατεύτηκε ειδικό συνεργείο για να το καθαρίσει, το οποίο αποκάλυψε όλη τη φρίκη.

Ο 39χρονος Snellman ήταν εθισμένος σε εξαρτησιογόνες ουσίες και είχε πλούσιο ποινικό μητρώο. Το πτώμα του έφερε σφαίρες στον λαιμό, τον θώρακα και το στομάχι. Στο σπίτι βρέθηκαν και 13 όπλα.

Ο εισαγγελέας πιστεύει πως ο Roberts σκότωσε τον διαρρήκτη και τον άφησε να σαπίζει εκεί για 15 χρόνια.

ΠΗΓΗ