Χθες το πρωί μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης εξέφρασε το παράπονό του προς το Νίκο Μουτσινά πως ενώ είχε πει ότι θα του στείλει χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» είχε πει στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τελικά ο Νίκος Μουτσινάς κράτησε την υπόσχεσή του και το πρωί της Τρίτης κατέφτασε στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο ο Παπαδάκης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά!

«Μπράβο ρε Νίκο. Εγώ νόμιζα ότι είσαι ασυνεπής, αλλά εσύ… Αυτός στο τέλος θα φαλιρίσει, στέλνει σε όλες τις εκπομπές δέντρο. Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Να είσαι καλά Νικόλα και να βγάλεις μαλλιά!», είπε γελώντας ο δημοσιογράφος.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 35 λεπτό και μετά

ΠΗΓΗ