Ο θετός πατέρας ενός 10χρονου αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο οικογενειακό διαμέρισμα στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατηγορήθηκε την Κυριακή για ανθρωποκτονία.

Στον 34χρονο Ryan Cato απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο του Ayden Wolfe, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το τραγικό αγόρι στο σπίτι με «βαριά τραύματα» σε όλο του το σώμα. Κάποια ήταν παλιότερα και κάποια καινούρια.

Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του όταν το βρήκαν οι αστυνομικοί στο σαλόνι της οικίας. Το πήγαν στο νοσοκομείο του Χάρλεμ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γείτονες το περιέγραψαν ως «ήσυχο μικρό άγγελο», που σπανίως ακουγόταν.

«Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό», δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους αστυνομικούς που βρήκαν το παιδί, «αυτό το αγόρι πέρασε πολλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά, δεν ήταν κάτι που συνέβη χθες».

Ο θετός πατέρας είχε δηλώσει πως βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και προσπάθησε να το επαναφέρει βάζοντάς το κάτω από το ντους…ΠΗΓΗ