Δεκτό το αίτημα της Χέρτα η Bundesliga και ανέβαλε τα ερχόμενα τρια ματς της ομάδας του Βερολίνου, που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία έξαρση του κορονοϊού στις τάξεις της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής Λίγκας, οι αγώνες με αντιπάλους Μάιντς (18/04), Φράιμπουργκ (21/04) και Σάλκε (24/04) θα επαναπρογραμματιστούν σε νεότερες ημερομηνίες.

Μετά από μία σειρά κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ολόκληρη η ομάδα της Χέρτα τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ως εκ τούτου, η αναβολή των τριών επόμενων αγώνων της ήταν… μονόδρομος. Έτσι, οι πρωτευουσιάνοι έχουν να δώσουν 6 παιχνίδια σε διάστημα τριών εβδομάδων, όπου θα παλέψουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Με 26 βαθμούς σε 28 αγώνες, η Χέρτα βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης ισόβαθμη με την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ και μόλις 3 βαθμούς μπροστά από την 17η Κολωνία. Υπενθυμίζεται ότι ο 17ος και ο 18ος της Bundesliga υποβιβάζονται απευθείας, ενώ ο 16ος δίνει αγώνες μπαράζ με τον τρίτο της Β’ κατηγορίας.ΠΗΓΗ