Στις δύο πρώτες αναμέτρησεις των Milwaukee Bucks για το 2022, ενάντια στους New Orleans Pelicans και στους Detroit Pistons, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρεσβευτής του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novibet, The GiANT Heart, πέτυχε 35 και 31 πόντους, αντίστοιχα. Οι 66 πόντοι του Γιάννη στους αγώνες αυτούς, εκτός από τα θεαματικά στιγμιότυπα που χάρισαν στους λάτρεις του NBA, αντιστοιχούν και σε 66.000€, τα οποία η Novibet θα προσφέρει στη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι»!

Η μεγάλη χρηματική προσφορά συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία της Novibet και του Γιάννη που φέτος τις γιορτές επέλεξαν να μετατρέψουν τους πόντους του αθλητή σε επιλεγμένους αγώνες του NBA σε οικονομική ενίσχυση προς την αξιόλογη δράση, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο για την κάλυψη των αναγκών παιδιών στο φάσμα του αυτισμού. Συγκεκριμένα, η Novibet προσφέρει 1.000€ για κάθε πόντο που ο Γιάννης σκόραρε στους 2 πρώτους αγώνες των Bucks εντός του 2022.

Στον αγώνα εναντίον των Pelicans την 1η Ιανουαρίου, ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε με το 27ο τριπλ-νταμπλ στην καριέρα του και ξέχωρα από τους 35 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ, κυριαρχώντας απόλυτα των αντιπάλων του. Ανάμεσα στα highlights της αναμέτρησης, συγκαταλέγονται τα δύο εντυπωσιακά καρφώματα του «Greek Freak», από ένα σε κάθε ημίχρονο, που ξεσήκωσαν το κοινό στο «Fiserv Forum». Εικόνες που ναι μεν επαναλήφθηκαν τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου στον αγώνα με τους Detroit Pistons, ωστόσο δεν απέφεραν τη νίκη στα «ελάφια». Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο αρχηγός των Bucks πραγματοποίησε πληθωρική εμφάνιση και έκλεισε την αναμέτρηση με νταμπλ-νταμπλ, σημειώνοντας 31 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.





ΠΗΓΗ