Συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» διώχνοντας την «ρετσινιά» του ΣΕΦ και βλέπουν τις τρεις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκε πολύ να περιορίσει την Ούνικς αλλά τελικά τα κατάφερε μετά από το πέρας του επιπλέον πενταλέπτου με το σκορ 84-87. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (7/7 ελεύθερες βολές, 3/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Για του ηττημένους που «έπεσαν» στο 7-6 ο Λορένζο Μπράουν σταμάτησε στους 21 και ο Κάνααν στους 20. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο 9-4 και κάθεται αναπαυτικά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και την Μπαρτσελόνα, οι «Μπλαουγκράνα» πήραν εκδίκηση για το περσινό Final 4 και κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 93-95. Ο Σερτάκ Σανλί ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 24 πόντους, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μίροτιτς (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κούριτς (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Λαπροβίτολα (14 πόντοι, 8 ασίστ). Για την ομάδα του Αταμάν ο Μίτσιτς συγκέντρωσε 26 πόντους. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με μόλις 2 ήττες σε 13 παιχνίδια, ενώ η Εφές είναι μακριά από την εικόνα της προηγούμενης σεζόν και κατατάσσεται στη 10η θεση με 6-7.



ΠΗΓΗ