Ανεβάζοντας… στροφές σε άμυνα και επίθεση στο β΄ μέρος, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 83-68 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά την ήττα από την Μπασκόνια γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά με 88-65 από την Ρεάλ στη Μαδρίτη. 

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ αγχώθηκε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ένα ξέσπασμα της στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης τη βοήθησε να φτάσει στη νίκη με 78-76 και να βελτιώσει σε 3-1 το ρεκόρ της, υποχρεώνοντας τους Σέρβους στη δεύτερη εφετινή ήττα τους. Από το εις βάρος της 69-71 στο 36΄, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «έδεσε» την άμυνά της και βρίσκοντας ρυθμό στην περιφέρεια έτρεξε σερί 9-0 για το 78-71 στο 38΄, βάζοντας τις βάσεις της νίκης.

Στο Πριγκιπάτο, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στην παράταση, μετά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 85-81 επί της Μονακό (75-75κ.α.), διευρύνοντας σε 4-0 το αήττητο ρεκόρ της. Στον αντίποδα, η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς υποχώρησε σε 2-2.



ΠΗΓΗ