Ο 6ος Ευρωπαϊκός τίτλος του Λευτέρη Πετρούνια είναι το εφαλτήριο για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο που θα κορυφωθεί ιδανικά στο Παρίσι το 2024, σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, που μίλησε και για τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ο «άρχοντας των κρίκων» θα έχει ισχυρό πρωταγωνιστικό ρόλο και στον νέο Ολυμπιακό κύκλο, υποσχόμενος ακόμα περισσότερες επιτυχίες, όπως τόνισε ο προπονητής του 31χρονου πρωταθλητή και της Εθνικής ανδρών, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΓΟ.

«Είμαι τρισευτυχισμένος… Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι μετά από τόσους τίτλους και τόσες διακρίσεις, εδώ και 25 χρόνια, δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, ώστε να βλέπω χαρούμενες φάτσες στην προπόνηση και να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Μοχθούμε όλο τον χρόνο και περιμένουμε από κάποιον σαν τον Λευτέρη να μας δώσει λίγη χαρά, μια φορά κάθε 365 μέρες. Οι χαρές όμως που έχουμε δώσει εμείς στη χώρα μας, όχι μόνο εγώ αλλά και τόσοι άλλοι συνάδελφοι προπονητές, είναι τόσο πολλές, που αν κάθε φορά έμπαινε ένα λιθαράκι μετά από κάθε μετάλλιο, σήμερα θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο», είπε αρχικά ο κ. Ράφτης.





ΠΗΓΗ