Το τρίτο επεισόδιο Betarades Docuvlogs είναι γεγονός! To αγαπημένο σας Betarades.gr που εκτός από το κορυφαίο ενημερωτικό σάιτ για το στοίχημα, διαθέτει και το μεγαλύτερο αθλητικό και στοιχηματικό κανάλι στην Ελλάδα, συνεχίζει τα ταξίδια. Αυτή τη φορά Θοδωρής και Αριστοτέλης ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για μια απολαυστική συνέντευξη με τον άσο της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρη Πέλκα. Ο 28χρονος Έλληνας μίλησε για όλους και για όλα, αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του προπονητής, αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ και στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας αλλά και στις… πολύωρες ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη.

Ένα μοναδικό επεισόδιο με τους Θοδωρή και Αριστοτέλη να “στριμώχνουν” με τον δικό τους τρόπο τον Δημήτρη Πέλκα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να απαντά σε κάθε ερώτηση. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ άνοιξε το σπίτι του στο Betarades team, ενώ η κουβέντα συνεχίστηκε παρά το κρύο και τη βροχή στον Βόσπορο. Οι βόλτες στα στενά της Κωνσταντινούπολης, τα απίστευτα πλάνα από την Αγία Σοφία, την πλατεία Ταξίμ, τη γέφυρα του Γαλατά και την αγορά Καπαλί Τσαρσί, σε συνδυασμό με τις επικές ιστορίες με τους ταξιτζήδες απογειώνουν το επεισόδιο. Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο στο κανάλι του Υoutube του Βetarades.gr και το αδερφάκι του Bethome.gr αγαπημένο σάιτ για προγνωστικά στοιχήματος και πολλά ακόμα.

Από μικρός “κολλημένος” με την μπάλα

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Δημήτρης Πέλκας, από μικρός ήξερε τι ήθελε, ήταν τρελαμένος με το ποδόσφαιρο και ήθελε συνεχώς μια μπάλα. Γεννημένος στα Γιαννιτσά, μόλις 4,5 χρονών ακολουθούσε τον αδερφό του στην ακαδημία που έπαιζε ποδόσφαιρο και η πρώτη προπόνηση δεν άργησε να έρθει. Το ταλέντο έγινε γρήγορα αντιληπτό και σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, τράβηξε τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων πάνω του. Ένας από αυτούς ο Άρης! Ωστόσο, επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το όνειρο του γίνεται στη συνέχεια πραγματικότητα.

Υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο επί Λάζλο Μπόλονι το 2012 και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα. Έπειτα ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Απόλλων Καλαμαριάς (2013-14) και Σετούμπαλ (2014-15). Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή στη Σετούμπαλ, κατάφερε στη συνέχεια να βρει τον τρόπο να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα, επιστρέφει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ, όπου εξασφαλίζει την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα.

Κεφάλαιο ΠΑΟΚ και το σωστό timing της αποχώρησης

Ένας παίκτης που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αγάπησε τον σύλλογο όσο λίγοι. Ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα κατάφερε να πετύχει με τον ΠΑΟΚ και φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα κατάφερα να πετύχω με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πάντα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ ήρθε την κατάλληλη στιγμή”, δήλωσε μεταξύ άλλων στους Θοδωρή και Αριστοτέλη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής: “Ήμασταν στο ξενοδοχείο και οι ώρες δεν περνούσαν. Η πρώτη ανατριχίλα ήταν όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο, για να πάμε στο γήπεδο. Υπήρχε κόσμος που φώναζε και έκλαιγε. Καταλαβαίναμε πόσο πολύ ήθελαν το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκα στο παιχνίδι και όταν έγινα αλλαγή και κάθισα και κοίταξα τον κόσμο στις κερκίδες, συνειδητοποίησα τι είχαμε καταφέρει. Με έπιασαν τα κλάματα. Πέρασαν όλα τα χρόνια από μπροστά μου. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Ο “μπαμπάς” Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγοι οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων οι Γιώργος Δώνης και Ιγκόρ Τούντορ πίστεψαν σε αυτόν, ενώ καλές σχέσεις είχε τόσο με τον Βλάνταν Ίβιτς, όσο και με τον Άμπελ Φερέιρα. Αυτόν όμως που ξεχωρίζει και δεν κρύβει πως είναι ο αγαπημένος του, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο χαρακτήρισε “μπαμπά”: “Ο Λουτσέσκου ξεχωρίζει και πέτυχε γιατί μπορεί να διαχειρίζεται σωστά διαφορετικές προσωπικότητες. Μιλάει στον κάθε παίκτη ξεχωριστά και μπορεί να κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν για την ομάδα και για αυτόν”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι… πολύωρες ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη

Οι συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη ήταν όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Πέλκας πολλές και διαρκούσαν πολλές ώρες. “Ο Σαββίδης έκανε όλες αυτές τις συζητήσεις γιατί αγαπάει τόσο πολύ τον σύλλογο και αυτό έβγαινε από μέσα του. Οι ομιλίες ήταν πολλές και διαρκούσαν πολλές ώρες. Είχε μεταφραστή για ελληνικά και για αγγλικά. Είπαμε στον μεταφραστή των ελληνικών να σταματήσει να μεταφράζει και ακούγαμε μόνο τα αγγλικά. Αν η κατάσταση ήταν σοβαρή, δεν υπήρχε χαβαλές. Τα ακούγαμε. Συνήθως ξεκινούσε με ένταση, πάντα στο τέλος όμως φεύγαμε με ανεβασμένο ηθικό”.

Ο “ανυπόφορος” Πασχαλάκης, ο Κάνιας και ο Κρέσπο

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ που δεν σταματούσε να κάνει πλάκα, ο Δημήτρης Πέλκας “δίνει” τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ αναφέρεται και στους Κάνιας και Κρέσπο: “Ο Πασχαλάκης είναι ένας μόνιμος θόρυβος. Είναι πονοκέφαλος. Είναι ευχάριστος για 3-4 ώρες στην προπόνηση. Παραπάνω δεν μπορεί κάποιος να αντέξει. Τρομερό χαβαλέ είχε ο Κάνιας και έξυπνο χιούμορ έχει ο Κρέσπο”.

Δείτε τα παραπάνω και πολλά περισσότερα στο συναρπαστικό τρίτο επεισόδιο της σειράς Betarades Docuvlogs.



ΠΗΓΗ