Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα μας απασχολήσουν… λεπτομερώς για έναν ολόκληρο μήνα. Μάλιστα, καθημερινά και από τώρα βρίσκετε τα Euro 2020 προγνωστικά σε αυτήν τη σελίδα. Ωστόσο, δεν πρέπει να αμελούμε και τους συλλόγους αφού έχουν και αυτοί «καυτά» θέματα για συζήτηση. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με κάτι πολύ ενδιαφέρον από την Ουκρανία!

Η σεζόν 2020-21 ολοκληρώθηκε στη χώρα με τη Σαχτάρ να παρουσιάζει δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Μια ομάδα που νίκησε δύο φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πέρασε στις λεπτομέρειες στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, μετά τη χειμερινή διακοπή τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα για την κορυφαία ομάδα της χώρας τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.

Στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη Βόλοτσισκ μόλις στον δεύτερο γύρο, στο Γιουρόπα Λιγκ δέχτηκε 5 γκολ από τη Ρόμα σε δύο αναμετρήσεις στη φάση των 32 και στο πρωτάθλημα έχασε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά που της στέρησαν στο τέλος τον τίτλο, με συνέπεια να τερματίσει πίσω από την πρωτοπόρο Ντιναμό Κιέβου.



ΠΗΓΗ