Κάθε εταιρία – κολοσσός έχει από πίσω της κάποιους ανθρώπους – σύμβολα. Αυτοί είναι που πήραν την ιδέα και τη μετουσίωσαν σε πράξη. Ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να χτίσουν αμύθητες περιουσίες. Είχαν και έχουν την κριτική ικανότητα να διακρίνουν ευκαιρίες και είναι αρκετά ευέλικτοι επιχειρηματικά. Ειδικά όταν βλέπουν ότι το αρχικό πλάνο δεν αποδίδει όπως θα ήθελαν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ντενίζ Κόουτς. Δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο όνομα σας λέει κάτι. Με μία γρήγορη αναζήτηση όμως στο διαδίκτυο σίγουρα θα ανακαλύψετε το επιχειρηματικό και οικονομικό μέγεθος της εν λόγω κυρίας. Δεν μιλάμε για μία ακόμα επιχειρηματία. Μιλάμε για την πλουσιότερη γυναίκα υπάλληλο στον πλανήτη. Πρόκειται για τη γυναίκα με τον μεγαλύτερο μισθό από κάθε άλλο άνθρωπο στη Γη.

Μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος; Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ντενίζ Κόουτς είναι η κόρη του Πίτερ Κόουτς, ιδρυτή της Bet365. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το στοίχημα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη με στοιχηματική κίνηση 45 δις (!) δολάρια το χρόνο. Τα καθαρά κέρδη της στοιχηματικής ανέρχονται σε περίπου δύο δις το χρόνο. Πώς όμως κατάφερε η συγκεκριμένη στοιχηματική να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα; τι είναι αυτό που ξεχώρισε η Ντενίζ Κόουτς και αποτελεί σήμερα την πιο ακριβοπληρωμένη CEO στον πλανήτη; Ποιες ήταν οι κινήσεις που εκτόξευσαν την Bet365; όλα αυτά ερωτήματα θα βρουν απάντηση στο συγκεκριμένο άρθρο.



ΠΗΓΗ