Στην απίστευτη πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα με την Γκλάντμπαχ να κερδίζει εκτός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς …13 «βασικούς» παίκτες, αναφέρεται σε άρθρο της η ελληνική έκδοση της Deutsche Welle. 

Ακούγεται σαν σύντομο ανέκδοτο: «Καραντίνα στις Μαλδίβες». Κι όμως, αυτό συνέβη στον αρχηγό της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανίας Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος πήγε διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες για τις ημέρες των εορτών, αλλά εκεί διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να μείνει στην απομόνωση του ξενοδοχείου, μέχρι να περάσουν οι μέρες της καραντίνας.

Την Παρασκευή δεν ήταν ο μόνος απών της Μπάγερν Μονάχου στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ, που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Μπούντεσλιγκα. Συνολικά εννέα παίκτες των Βαυαρών είχαν βγει νοκ-άουτ με κορωνοϊό, άλλοι δύο ήταν τραυματίες, ενώ δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα. Αποτέλεσμα: Η Γκλάντμπαχ πήρε μία πολύτιμη νίκη με 2-1 και μάλιστα μέσα στο Μόναχο.



ΠΗΓΗ