Σε μια εποχή που οι «μάχες» είναι καθημερινές και προϋποθέτουν, εκτός από ταλέντο, πίστη, ψυχικά αποθέματα και επιμονή, το betshop.gr βρίσκεται δίπλα στον Giannis Fejzullai  –μέσω του χορηγικού προγράμματος «Rise to the Challenge»- δίνοντάς του «πάτημα» για το άλμα στην κορυφή.

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, το δημοφιλές στοιχηματικό brand είναι ο Μεγάλος Χορηγός στο πλευρό του πρωταθλητή kickboxing, προτάσσοντας τη δύναμη του ανθρώπου, την ανθεκτικότητα στα «ρινγκ»της ζωής και τη δύναμη της θέλησης.

Ο Giannis Fejzullai “Brutal” έχει κατορθώσει στα πολλά έτη ενασχόλησής του με το άθλημα του kickboxing, να κατακτήσει 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, 1 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 10 τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις και να βραβευτεί ως 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013. Μάλιστα, 2 ακόμη διακρίσεις προστέθηκαν πρόσφατα στο πλούσιο βιογραφικό του, η ζώνη World Kickboxing Union (WKU) στην κατηγορία των 85 κιλών της διοργάνωσης «The Story» της Ελβετίας, και η πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά “Tatneft” της Ρωσίας.ΠΗΓΗ